سفارش تبلیغ
صبا ویژن
page contents پوکه معدنی چیست؟ - (***خط تولید سنگ مصنوعی سمنت پلاست***)
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
(***خط تولید سنگ مصنوعی سمنت پلاست***)
به سایت ما خوش آمدید

 

پوکه معدنی چیست؟

 پوکه معدنی دانه های سبک حاصل از فعالیتهای آتشفشانی است . مزیت عمده پوکه معدنی نسبت به مصالح ساختمانی مشابه از قبیل شن و ماسه، وزن مخصوص بسیار کم 0)، دارا بودن درجه سختی بالا و نیز تخلخل / آن (حدود 7 فراوان می باشد. رنگ این ماده معدنی سفید یا خاکستری مایل به سفید یا زرد است . پوکه معدنی دارای دانه بندی های متفاوت از ذرات غباری تا قطعات بزرگ با قطر بیش از 100 میلیمتر است.هر یک از اندازه های فوق برای مصارف بخصوصی کاربرد دارند. نمونه ای از نحوه استخراج پوکه معدنی به صورت عدسی هایی با قطر 50 تا 100 متر و ارتفاع حدود 5 متر در زیر لایه هایی از خاک و سنگ وجود دارد. پس از حفر ترانشه توسط بلدوزر عملیات باطله برداری یعنی برداشتن سنگ و خاک از روی لایه های پوکه معدنی انجام می شود. درمرحله بعد عملیات بارگیری به کمک لودر صورت می پذیرد.ماده معدنی به وسیله کامیون کمپرسی از محل معدن حمل می شود.

 سابقه مصرف پوکه معدنی مهندسین رومی در گذشته از این ماده معدنی رساختمان های باستانی سال 1348 شمسی ( 1969 میلادی ) استفاده می کردند . در حال حاضر علاوه بر مصرف داخل ایران به کشورهای حاشیه خلیج فارس، امارات متحده عربی، عربستان و... نیز صادر می گردد.

**خواص پوکه معدنی

 •وزن مخصوص پائین ( 5/ 0 تا 7 / • ) به طوری که روی آب شناور می ماند

 • عایق صدا، گرما و سرما

• مقاوم در مقابل آتش سوزی؛ به طوری که تا 760 درجه سانتیگراد هیچ تغییری در حجم و شکل آن حاصل نمی شود. نقطه ذوب این ماده معدنی 1342 درجه سانتیگراد می باشد.

 • استحکام؛ بتون و مصا لح تشکیل شده از پوکه معدنی از میزان بالای دوام نسبت به وزن برخوردار می باشد. موارد مصرف • جهت شیب بندی بامها و کف ساختمان (دانه ها و ذرات کوچکتر از 40 میلیمتر).

 • برای تهیه بلوکهای سبک سقفی و دیواری، مو زائیک سبک، بتون سبک، برای قطعات باربر سبک و قطعات جدا کننده ( دانه ها و ذرات کوچکتر از 15 میلیمتر)  • بعنوان عایق حرارت برای سردخانه ها، گرمخانه ها و پوشش لوله های حرارتی (دانه های 2 تا 40 میلیمتر)

• برای استفاده کشاورزی در مناطق کم آب به دلیل خاصیت جذب و نگهداری آب (از ذرات ریز تا دانه های 30 میلیمتری)

• برای رنگبری پارچه ها (قطعات 20 تا 50 میلیمتری)

• برای استفاده در ساختمان سدها، اسکله ها و پلها (ذرات پودر مانند)

 • نکته قابل توجه اینکه بتون ساخته شده از پوکه معدنی علاوه بر سبکی، در مقابل عوامل مختلف مختلف محیطی نیز دارای استحکام و مقاومت فوق العاده ای می باشد.

• مخلوط این ماده با آهک شکفته تشکیل نوعی سیمان طبیعی را می دهد که در زیر آب و بیرون آب سخت می گردد در صنعت سیمان می توان از این م اده معدنی به عنوان یکی از اجزاء مهم تشکیل دهنده سیمان استفاده نمود.

•درصد اختلال تا 40 % سیمان پرتلند پوزولان

 •درصد اختلاط بیش از 40 % سیمان پوزولانی

 

 

پوکه ، پوکه معدنی ، پوکه ، پوکه معدنی قروه

 

وکه ، پوکه معدنی ، پوکه ، پوکه معدنی قروه

انواع پوکه معدنی در سایزهای مختلف ، مستقیم از معدن . انواع پوکه ماسه ای ، عدسی ، نخودی ، بادامی ، مخلوط . با سرویس دهی عالی به سراسر ایران و قیمت مناسب



ساختمان خود را سبک بسازید.

استفاده از مواد و مصالح روز یک امر بدیهی و استاندارد در صنعت ساختمان می باشد. با توجه به زلزله خیز بودن ایران و قرار گیری آن بر روی کمربند زلزله نیاز آن است که از مصالح سبک تر استفاده شود.

*انتخاب پوکه با کییفیت بالا می تواند کیفیت کار شما را تضمین کند.

**بهترین و مرغوبترین حرف اول ماست, گسترش کسب و کارپوکه معدنی شعار ماست.


پوکه معدنی قروه

پوکه قروه مصالح مورد نیاز خود را جهت فروش به تمام نقاط ایران از تمام معادن این شهر(احمد آباد باش- قزل جکندو...) تامین میکند و با کمترین قیمت تمام شده در اختیار مشتریان خود میگذارد.


مشخصات پوکه معدنی

پوکه معدنی قروه متشکل از گدازه های آتشفشان است که پس از رسیدن به سطح زمین سرد شده و به صورت دانه های ریز و درشت متخلخل تشکیل گردیده و دارای مشخصات زیر می باشد:

· کیفیت و استحکام بسیار بالاتر از پوکه لیکا و دماوند

· بسیار بصرفه (هزینه ای تمام شده بسیار کمتر از پوکه لیکا و دماوند)

· سبک و دوام طولانی (دارای وزن حجمی 500 تا 700 کیلو گرم برمتر مکعب)

· کاهش انتقال صدا

· مقاوم در برابر انقباض و انبساط

· ضد حشرات و موریانه

· عایقی فوق العاده

· عایق حرارت و برودت و ضد حریق (نقطه ذوب 1342 درجه و تا 760- درجه مقاوم است)

· پوکه مصرفی در ترکیب با سیمان دارای قابلیت بالای نگهداری آب می باشد که موجب می شود مقاومت بتن ساخته شده بالا رود.

· و ازمهمترین ویژگی این محصول استحکام بسیار بالادرترکیب با سیمان و وزن بسیارسبک میباشد.



مواردمصرف:

باتوجه به استخراج جدید این ماده ارزشمند هنوز بسیاری از مصرف کنندگان از مزایای این محصول آگاه نیستند و با هزینه های بسیار بالا کارایی کمی را برای خود ایجاد می کنند این نوع پوکه بصورت طبیعی از دل کوه بیرون می آید و با هزینه ای بسیار کمتر از پوکه لیکا در اختیار مصرف کنندگان قرار میگیرد.

از این ماده ارزشمند برای شیب بندی پشت بام ,ساخت بلوک های سبک، موزاییک و پر کردن سطوح مختلف ساختمان و ... استفاده می شود.

1-ماسه پوکه:به دلیل وزن بسیارکم نسبت به ماسه معمولی(شسته/رودخانه ای)درکارکاه هایساخت بتن ,بلوک زنی(دیواری/سقفی)وپرنمودن سطح لوله کشی های ساختمانی و ...مورداستفاده قرارمی گیرد.

2-پوکه عدسی:به دلیل اندازه ووزن بسیارکم درکارگاه های تولید بلوک های سقفی بسیار سبک مورد استفاده قرار میگیرد .

3-پوکه نخودی:موارد مصرف زیادی داردازجمله شیب دارکردن سقف ساختمانها و هم سطح نمودن کف طبقات و..

4-فندوقی وبادامی: همانند پوک نخودی میبا شند و بعلت سایز بزرگتر قیمت کمتری هم دارد.

5- موارد مصرف سنگ پوکه در تصفیه خانه های آب و فاضلاب سد سازیها پلها و...مورد استفاده قرار می گیرد.








قیمت انواع پوکه معدنی قروه

پوکه به علت سختی که در حالت طبیعی در معدن دارد توسط بلدوزر دپو شده و پس از بارگیری به محل سنگ شکن، در سایزهای مختلف تولید می شود.

به دلیل وجود سرند های متعدد درمعادن پوکه قروه این محصول دراندازه های مختلفی تولید میشود

1-سنگ پوکه (سایز 7-25 سانتیمتر)


قیمت هر متر مکعب 8000 تومان



2-پوکه بادامی ( سایز10-30 میلیمتر)


قیمت هر متر مکعب 9000 تومان



3-پوکه فندوقی (سایز 10-20 میلیمتر)


قیمت هر متر مکعب 11000 تومان



4-پوکه نخودی ( سایز 5-12 میلیمتر )


قیمت هر متر مکعب 12000 تومان



5-پوکه عدسی (سایز 3-7 میلیمتر)


قیمت هر متر مکعب 13000 تومان



6-ماسه ای ( سایز 0-5میلیمتر)


قیمت هر تن 8000 تومان

قیمت هر متر مکعب 6000 تومان



ارسال به تمام نقاط ایران

هزینه حمل از قروه تا مقصد بعهده خریدار میباشد.

بطور مثال از قروه(سنندج) تا تهران 200 هزار تومان میباشد.

به مشتریان بالای 100 متر خرید تخفیف ویژه داده میشود.





معادن تراورتن  توفارقان(آذرشهر)

علی محمدی

تراورتن سنگ رسوبی کربناته­ای است که در محل چشمه­های آهک ساز تشکیل می­شود که اگر این سنگ از بزرگی و پیوستگی لازم برخوردار باشد می­تواند به عنوان سنگ تزئینی و نما برای ساختمانها بکار رود. شرایط زمین شناسی لازم برای ایجاد چشمه­های تراورتن ساز در بسیاری از نقاط آذربایجان فراهم است. برای مثال هم اکنون چشمه­های تاپ تاپان توفارقان در حال تراورتن سازی هستند، یا چشمه­های تراورتن ساز و توالی های تراورتن در شهرهای صوفیان، مرند، ارومیه، هشترود، جلفا و...  را می­توان نام برد. تراورتن توفارقان بعلت داشتن رنگ  قرمز و لیمویی، از تراورتن های کمیابی است که مشهوریت جهانی دارد. صدها سال پیش، در ساختمان آثار تاریخی آذربایجان نظیر ارک و گوی مچید(مسجد کبود)، از سنگهای معادن توفارقان استفاده شده است. همچنین سنگ نمای ساختمان" اپرای ملی شهر جنوا" در ایتالیا، سنگ نمای ساختمان "هتل کاخ ژاپن" که از بزرگترین و مشهورترین هتلهای ژاپن است، سنگ نمای ساختمان "موزه ملی تاریخ" در برلین و... از تراورتن توفارقان می­باشد.

مجتمع معدنی توفارقان در جنوب و جنوب غربی شهرستان توفارقان جای دارد و در حقیقت ناحیه کوهپایه­ای آتشفشان سهند است. مهمترین آبادی های مجتمع معدنی توفارقان عبارتند از: - روستای داش کسن که در 16 کیلومتری توفارقان قرار دارد. – نادیلو در سه کیلومتری توفارقان – دستجرد در شش کیلومتری غرب توفارقان واقع شده و شمالی ترین گوشه محدوده را در بر می­گیرد. – کلوانق در 500 متری شمال غرب کیلومتر 10 جاده توفارقان- عجب شیر واقع است. راه آهن تهران- تبریز در غرب ناحیه، کم وبیش، مرز آن است. بنابراین، مجتمع معدنی  میان دو راه اصلی کشور، راه آهن در غرب و جاده تبریز- قوشاچای  در شرق جای گرفته است. ایستگاه راه آهن "شهر امین" نزدیک روستای داش کسن ساخته شده و ایستگاه توفارقان کمی دورتر از روستای دستجرد واقع است. در مجتمع معدنی توفارقان کهنترین سنگهایی که وجود دارد سنگهای آهکی سازند لار با سن ژوراسیک است. فعالیت سهند از زمان میوسن آغاز شده و تا کنون به صورتهای مختلف ادامه داشته است. چشمه های آب معدنی و آهکساز کنونی، که گرداگرد کوه وجود دارند، نشانه های فعالیت زمان خاموشی آن است. تراورتن های گستره توفارقان به صورت لایه های کم وبیش افقی به طور دگر شیب روی سنگهای کهنتر تشکیل شده اند. چشمه های فعال با آبدهی بیش از 2 لیتر در ثانیه  و هم اکنون در حال ساختن تراورتن می باشند. رنگ قرمز تراورتن های توفارقان که کم نظیر ترین تراورتن جهان است بعلت وجود مقدار کمی اکسید آهن می باشد.

 

ویژگیهای سنگ تزیینی توفارقان

تراورتن

در گستره توفارقان و در سطحی افزون بر 150 کیلومتر مربع، از قیرمیزی گؤل تا کرانه دریاچه ارومیه، پوششی از تراورتن دیده می­شود که بر پایه ویژگیهای صوری و اسامی روستاهای مجاورشان نامگذاری شده­اند.

1- تراورتن گردویی: در معادن نادیلو، تراورتن ویژه­ای وجود دارد که به علت ساخت موجی شکل لایه­های تیره و روشن آن مانند پوسته تنه درخت گردومی باشد. نوارهای قهوه­ای روشن و تیره از کربنات کلسیم آهندار به ضخامتهای مختلف میلی متری تا سانتی متری دارد. وجود این نوارهای تیره و گاه موجی در زمینه خاکستری روشن، سفید یا کرمی، نمایی به سنگ داده که مانند چوب گردو شده است. میزان ذخیره قطعی این تراورتن1412  و ذخیره احتمالی آن 3300 هزار تن است.

2- تراورتن قرمز: در معدن کلوانق شمالی و جنوبی و همچنین در معدن سردار آباد، تراورتن های قرمز خوش رنگی  گسترش دارد. وجود مقدار مناسبی از اکسید آهن در ترکیب شیمیایی سنگ تراورتن، موجب پیدایش رنگهای چشم نواز آنها شده است. ضخامت لایه­های قرمز رنگ، گاه تا 2متر بالغ می­شود. ذخیره قطعی آن 8437 و ذخیره احتمالی آن 41225 هزار تن است.

3- تراورتن لیمویی: اکسید آهن همراه با کربنات کلسیم دو ظرفیتی، تراورتن لیمویی را پدید می­آورد. در بخش کوچکی از شمال کلوانق، توده­ای از تراورتن به رنگ زرد لیمویی دیده می­شود. ذخیره قطعی این تراورتن 35 وذخیره احتمالی آن 216 هزار تن است.

مرمر

در معادن دستجرد و داش کسن، آراگونیت­هایی گسترش دارند که با نام مرمر شناخته شده­اند. رنگهای چشم نواز این سنگها، پایه نامگذاری آنها به شرح زیر است:

1- مرمر سفید: کربنات کلسیم خالص، یا به مقدار خیلی کم، از اکسیدهای آهن.

 2- مرمر سبز: رنگ این مرمر بدلیل وجود مقداری اکسید آهن دو ظرفیتی، سبز است.

3- مرمر خونی: به علت وجود مقداری اکسید آهن سه ظرفیتی به رنگ سرخ خونی درآمده  که یا به صورت لکه­ای یا نواری است و یا ترکیبی از لکه- نوار می باشد. ذخیره قطعی معدن مرمر توفارقان 45 و ذخیره احتمالی آن 220 هزار تن است.

 

منابع:

- فصلنامه سنگهای تزیینی ایران"سنگ" – شماره 4 – سال 1370

- مجموعه مقالات اولین سمینار بررسی معادن سنگهای ساختمانی"تزیینی و نما" – مقاله: ویژگیهایی از تراورتن های زینتی آذر شهراز حسن نبوی ویدا... رهبر.


+ نوشته شده توسط حامد کریمی در شنبه 1387/04/22 و ساعت 0 قبل از ظهر | نظر بدهید

معرفی معدن زغالسنگ ملچ آرام فوقانی

 

زغالسنگ یکی از منابع مهم انرژی جهان و اولین سوخت فسیلی می‌باشد که توسط بشر به عنوان منبع اصلی انرژی مورد استفاده قرار گرفته است. زغالسنگ در ابتدا برای گرما و پخت و پز به کار برده میشد تا اینکه اولین بار در سال 1621 از آن در کوره‌های ذوب آهن استفاده شد. با پیدایش فن‌آوری تولید کک در سال 1755 و اختراع ماشین تولید بخار در سال 1769 موارد استفاده و بدنبال آن میزان مصرف زغالسنگ بطور قابل ملاحظه‌ای افزوده شد، بطوریکه هم اکنون در دنیا کاربرد وسیعی دارد و در صنایعی همچون فولاد، مواد شیمیایی و نیروگاهها بوفور مورد استفاده قرار می‌گیرد. زغالسنگ‌ در طبیعت دارای انواع متفاوتی بوده و تفاوتهای آنها بستگی به شرایط محیطی، زمان تشکیل و نیروهای زمین ساختی اعمال شده در طی زمان دارد. انواع زغالسنگ‌ براساس مشخصه‌های آن از نظر کک‌دهی و سوخت طبقه‌بندی می‌شود. زغال‌های ایران با توجه به درجه بلوغشان به دو دسته تقسیم می‌شوند:

-         زغالسنگهای غیرکک شو یا با کک شوندگی ضعیف نظیر زغالسنگ حرارتی (شامل زغالسنگ گازی تا گازی چرب، زغال‌های لاغر، نیمه آنتراسیتی و آنتراسیتی)

- زغالسنگهای متالورژی با ویژگی کک شوندگی شامل زغالسنگ‌های چرب، کک شو چرب و کک شو.

زغالسنگهای حرارتی به دو دسته زغالسنگ با ارزش حرارتی پائین و بالا در طبیعت مشاهده میشوند. تغییرات کیفی این زغالسنگها با توجه به مراحل دگرگونی[1][1][1][2] زغالسنگ از مراحل 1 تا 9 می‌باشد. زغالسنگهای منتسب به مراحل یک و دو از دسته زغالسنگ‌های با ارزش حرارتی پایین هستند و عمدتاً شامل انواع زغالسنگهای ساب بیتومینه و گازی می‌باشند. زغالسنگهای منتسب به مراحل پنجم تا نهم دگرگونی زغالی، شامل زغالسنگهای غیر کک شو، لاغر، نیمه آنتراسیتی و آنتراسیتی می‌باشند که دارای ارزش حرارتی بالاتری می‌باشند. تحول و تکامل انواع زغالسنگ بستگی تام به شرایط محیطی و زمین شناسی منطقه دارد.

پارامترهای مختلف شیمیایی ـ فیزیکی و فیزیکوشیمیایی و تکنولوژیکی به منظور شناسایی کیفیت زغالسنگ‌ها عمدتاً شامل رطوبت، مواد معدنی و خاکستر، مواد فرار، درصد کربن، ارزش گرمایی، قابلیت بازتاب نوری ویترینیت، نمودارهای پلاستومتری y و x ، ترکیبات گوگرد در زغالسنگ، مقدار فسفر، تغلیظ پذیری، مرحله اکسید شدگی، تجزیه عنصری زغالسنگ و وزن مخصوص زغالسنگ می‌باشد.

در حال حاضر وضعیت متزلزل بازار نفت، توجه جهانیان را معطوف به استفاده از سوختهای قدیمی نظیر زغالسنگ کرده است. علیرغم اینکه زغالسنگ یکی از عوامل پیدایش انقلاب صنعتی در اروپا بوده و اکنون در این قاره نوعی انرژی دوران گذشته محسوب می‌گردد، اما همچنان با سهم 5/25 درصد از مصرف انرژی اولیه دومین منبع اصلی مصرف انرژی اولیه جهان می‌باشد. همچنین با توجه به محل استخراج این ماده انرژی‌زا، قیمت آن در مقایسه با نفت و گاز از نوسانات کمتری برخوردار می‌باشد. ویژگی ذخایر زغالسنگ ایران به گونه‌ای است که باعث شده استخراج از ذخایر ایران در مقایسه با سایر کشورها غیراقتصادی باشد. کشور ایران از نظر میزان ذخایر قطعی زغالسنگ در جهان رتبه 16 و از نظر تولید در رده 34 جهان جای گرفته است که این رتبه در تولید هیچ تناسبی با میزان ذخایر زغالسنگ کشور ندارد. عمده‌ترین دلایل این امر بشرح زیر می‌باشد:

-    معطوف بودن فعالیت در معادن زغالسنگ کک شو و عدم توجه به اکتشاف ذخایر زغالسنگ حرارتی

-   عدم سرمایه‌گذاری کافی در بخش زغالسنگ علیرغم وجود ذخایر قابل توجه آن

به منظور افزایش راندمان و کاهش هزینه‌های تولید و تضمین حضور در صحنه‌های بین‌المللی، برخی اقدامات نظیر: تغییر ساختار حاکم بر معادن زغالسنگ از طریق واگذاری اینگونه معادن به بخش خصوصی به همراه نظارت دولت، تشویق و ترغیب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی از طریق حمایت و ایجاد شرایط مطلوب جهت سرمایه‌گذاری و فعالیت در این زمینه‌ با استفاده از فن‌آوری‌های جدید، بهینه‌سازی و ارتقاء فن‌آوری روشهای استخراج و فرآوری و ایجاد مرکز تحقیقات و پژوهش، که هم اکنون در دست بررسی و اقدام می‌باشد، می‌تواند مؤثر باشد. 

شرکت زغالسنگ البرز شرقی : این شرکت 3 محدوده اصلی معدنی به نامهای طزره، اولنگ و قشلاق را در اختیار دارد که ذخایر قطعی آن حدود 18 میلیون تن و ذخایر احتمالی آن 101 میلیون تن ارزیابی شده است. میزان تولید سالانه زغالسنگ خام این شرکت حدود 538 هزار تن در سال می‌باشد که براساس برنامه توسعه در نظر است، تا 700 هزار تن افزایش یابد.

کانسار ملچ آرام فوقانی در هفتاد و پنج کیلومتری شمالشرقی شاهرود در ناحیه ای به نام اولنگ واقع است . عملیات اکتشاف این کانسار از اوایل سال 1360 شروع و اکتشاف تفصیلی آن در اواخر سال 1372 پایان یافته است . چگالترین عملیات اکتشافی در شرکت ذغال‌سنگ البرز شرقی بر روی این کانسار انجام پذیرفته، بعنوان مثال، فقط در بخش ملچ آرام فوقانی 53 گمانه عمیق که متوسط طول هر یک بیش از 600 متر می‌باشد، حفر گردیده است .به علت کوهستانی بودن منطقه و پرشیب بودن لایه‌ها، این کانسار از افراز بسیار خوبی برای باز کردن معدن برخوردار است به طوریکه این معدن در مجموع دارای سی ونه دهانه تونلی است و فقط در لایه K23 دارای 15 طبقه تونلی و تنها یک طبقه عمیق می‌باشد. ذخایر قابل استخراج این معدن از لایه‌های K23,K21,K7,K4 مجموعا 3786/5 هزار تن پیش‌بینی شده است که قرار است در مدت 25 سال با میزان استخراج روزانه 520 تن استخراج گردد. در طراحی معدن ملچ آرام علاوه بر در نظر داشتن مسائل عمومی طراحی معدن، نکاتی چون، توانایی‌ها و قابلیت‌های شرکت ذغال‌سنگ البرز شرقی، تکنولوژی و دانش فنی در این شرکت و خواسته‌های دفتر فنی شرکت توجه خاصی گردیده است . به دلیل تنوع بسیار زیاد حالات ممکنه برای باز کردن معدن، طراحی سیستم بازکننده معدن با پیچیدگی و مشکل همراه بوده است لذا با بررسی کلیه حالات ممکنه و محاسبه میزان هزینه‌های محتمل برای هر حالت ، مناسب‌ترین طرح بازکردن معدن انتخاب گردیده است . مجموع طول کارهای بازکننده و آماده‌سازی در این معدن 57290 متر می‌باشد که از این مقدار 42525 متر در امتداد لایه‌های ذغالی و مابقی به صورت عمود بر لایه‌های ذغالی و یا به شکل تونل‌های شیب‌دار با شیب 20 و 16 درجه حفر گردیده است . معدن ملچ آرام فوقانی به روش پلکانی، معکوس پرشونده و تخریبی استخراج می‌گردد و لازم است همواره هفت کارگاه استخراج بطور همزمان فعال باشند. در طراحی مشخصات فنی کارگاه استخراج (خصوصا طول، عرض ، و مشخصات سیستم نگهداری قسمت جلوی جبهه کار) به خصوصیات ژئومکانیکی سنگهاو طراحی‌های مکانیک سنگی توجه زیادی شده است . در این راستا برای مطالعه کیفیت و موقعیت شکست سقف کارگاه، محاسبه بار وارد بر سیستم نگهداری، تعیین ابعاد لنگه‌ها و همچنین تحلیل حساسیت این شرایط نسبت به تغییرات طول و عرض کارگاه، اقدام به نوشتن برنامه کامپیوتری حجیمی گردیده است . این برنامه با فراخوانی برنامه کامپیوتری سوپر سپ (SuperSAP) جهت تحلیل تنش به روش اجزا محدود (Finite Elements Method) و استفاده از معمول‌ترین معیارهای شکست از جمله معیارهای موهر-کولمب ، هوک و براون، گریفیث ، بنیاوسکی و چند معیار شکست تجربی دیگر، قادر است کیفیت و موقعیت شکست لنگه‌ها، سقف و یا احتمالا کف کارگاه را مشخص نماید. تهویه معدن برای زمانی که در هر شبکه به بیشترین حجم هوای تهویه نیاز است (نقاط پیک) و با کمک برنامه‌ای که توسط آقای مهندس نوریان مدیر عامل شرکت ذغال‌سنگ البرز شرقی-تهیه شده است ، انجام پذیرفته است . اکثر ماشین‌آلات و تجهیزات معدن حتی‌الامکان از انواع ساخت داخل و با توجه به امکانات شرکت ذغال سنگ البرز شرقی انتخاب گردیده است .




موضوع مطلب : سمنت پلاست, سنگ مصنوعی, میکسر, میز ویبره

دوشنبه 92 اردیبهشت 30 :: 7:29 عصر

درباره وبلاگ


مشاوره رایگان در خصوص راه اندازی خط تولید سمنت پلاست (سنگ مصنوعی) 4349 398 0935
آرشیو وبلاگ
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
آمار وبلاگ
  • بازدید امروز: 19
  • بازدید دیروز: 99
  • کل بازدیدها: 99716
فرم تماس
نام و نام خانوادگی
آدرس ایمیل
کلیه حقوق این وبلاگ برای (***خط تولید سنگ مصنوعی سمنت پلاست***) محفوظ است